Aanhangwagen Stichting Kinderdroomwens gestolen

Foto: Stichting Kinderdroomwens

De aanhangwagen van Stichting Kinderdroomwens is afgelopen week gestolen. Het goede doel roept de dief via internet op om de knalroze wagen terug te geven. “Stelen kan niet, en al helemaal niet van een goed doel.”

UPDATE: Zakenman geeft Kinderdroomwens nieuwe aanhangwagen cadeau

Het gaat om een opvallend karretje in een knalroze kleur. Dezelfde kleur als de roze Fiat 500 die voor de stichting wordt gebruikt (zie foto).

Aanhangwagen

Emotionele waarde

“Er wordt door de stichting heel erg veel gebruik gemaakt van deze aanhanger. We vervoeren spullen voor de kinderen voor onze droomwensen, Kanjerdagen, onze FamilieVierdaagsen en onze JongerenBoostcamps. De aanhanger is gesloten, van hout en roze geplastificeerd.”

De stichting roept de persoon die de kar heeft meegenomen op om de aanhangwagen terug te brengen. “Hij heeft een emotionele waarde. Mocht degene die het karretje heeft meegenomen zich bedenken en inzien dat stelen niet kan en helemaal niet van een goed doel, dan zouden wij het karretje echt heel graag terug hebben. Anoniem mag ook.”

Lees ook: Duo verlaat restaurant zonder te betalen

Over Stichting Kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens zet zich in voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van een broertje of zusje, van een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing werk, met zichzelf in de knoop zitten en die richting nodig hebben in het leven.