Vertrek Jahanbakhsh niet uitgesloten

Foto: Willemijn Hoogveld

Mocht er een goed bod komen voor Alireza Jahanbakhsh, sluit NEC de ogen niet voor zijn vertrek. Het liefste zou de club de beste speler van de Jupiler League houden, maar vertrek wordt niet uitgesloten.

“Ik heb altijd gezegd: ik zou Ali heel graag bij de club willen houden”, zegt directeur Bart van Ingen tegen Omroep Gelderland. “Als je ziet wat voor een excellent talent hij is, maar ook als persoon, dan kan je alleen maar van zo’n voetballer houden. Maar het feit is ook gewoon zo dat als er een bod komt waarmee wij kunnen herinvesteren om onze doelstelling te realiseren, dan bespreken we dat.”

Handhaving

Het doel voor NEC in de Eredivisie is komend seizoen handhaving. “In onze bestaande exploitatie is de doelstelling handhaving, maar als er externe financiering is die meer snelheid en een hoge ambitie heeft dan handhaving, dan gaan we dat bijstellen”, aldus Van Ingen.

Zover is het echter nog allemaal niet. “Tot de dag van vandaag is de doelstelling handhaving. Wel op een manier zoals we afgelopen jaar ook gevoetbald hebben, dus herkenbaar.”

Lees ook: